Pelspleje

For at din hund skal få en positiv oplevelse og en god dag på salonen er det vigtigt at, man forbereder den så godt man kan hjemmefra.
En god forberedelse består af ugentlig frisering, tjek og berøring af øre, tænder, poter og ben på et bord med en skridsikker måtte evt en til badekar.
På den måde vil disse ting virke naturlige for hunden når den kommer på salonen og vil ikke skabe unødig stress. For at opnå den optimale frisering af din hund er det vigtigt at, du kommer alle steder og helt i bund. Del gerne hunden op i mindre områder og gå systematisk frem.

På den måde for man taget hele hunden og kan nøjes med en ugentlig frisering. For at opnå det optimale resultat er det vigtigt at, bestille tid inden hunden går i filt. Husk at tage forbehold for evt ventetid.

Din hvalp bør ikke være mere end 4 mdr første gang den kommer på salon. Dels fordi pelsplejen ikke er så omfattende og fordi at, en så ung hvalp er mere modtagelig over for nye ting. En positiv  oplevelse i den alder glemmer de aldrig og det er jo mange gange de skal på salon i deres liv.